Det er ikke for sjov skyld…

at vores virksomhed hedder som den hedder!

Som i en kubes balance med 6 ligevægtige sider, sikrer YouCube’s koncept en professionel og rettidig gennemførelse af din virksomheds IT projekt.

Vi kalder vores metode for "de 6 i'er"

  • Indsigt - vi etablerer et højt kendskabsniveau til virksomhedens behov
  • Inspiration - vi sammenligner med allerede etablerede YouCube løsninger samt foretager den nødvendige interne og eksterne sparring
  • Idéoplæg - vi præsenterer forslag til løsning
  • Implementering - beslutning og igangsættelse af projekt
  • IT projektstyring - gennemførelse af det aftalte projekt
  • Integration -vi sikrer et optimalt samspil med virksomhedens øvrige IT løsninger

Vi er en værdiskabende konsulentvirksomhed

med speciale i Lotus Notes og integration til bagved liggende CRM, ERP og lønsystemer.

Vi er arbejder målrettet, og som hjælper din virksomhed til at nå IT mål og projekter til tiden.
Med udgangspunkt i en afklaring af dine krav og forståelse for din forretning, leverer vi netop den rådgivning og de kompetencer, der tilfører værdi og resultater.
Dine opgaver løses i samarbejde med kvalificerede og motiverede konsulenter, hvis faglige og menneskelige kompetencer matcher opgaven i netop din virksomhed.

 

Hvorfor vælge YouCube?

Vi sikrer ”value for money”

Forståelse for din forretning og behov er fundamentet i vores ydelse. Vore gennemprøvede metoder og processer sikrer at projekterne eksekveres effektivt fra start til slut. For at skabe den bedste kvalitet følges hvert projekt nøje, og vi måler løbende på tilfredsheden hos både dig og vore konsulenter.

Værdiskabende projektmodeller og kvalitetsfokus

YouCube anvender kun gennemprøvede udviklingsprocesser og projektmodeller, specifikt tilpasset det enkelte kundeprojekts behov. YouCube har egne modeller og processer, men efter aftale anvendes gerne jeres processer, dokumentationsstandarder og kvalitetssystemer.

Konsulenter eller projekter?

YouCube løser opgaverne der hvor du ønsker det. Hvis projektet passer dertil udfører YouCube projekter fra vores egne kontorer, naturligvis med jævnlige projekt- og statusmøder med dig.
Læs mere om vore ydelser hér (link til ydelser)